Dezvoltare software

Securitate încă din setup & staging

Dezvoltare software

Dezvoltă proiecte de software cu securitate built-in. Adaugă rezistență proiectelor tale din faza de dezvoltare, nu după lansare.

O treime din companii sunt zilnic ținta hackerilor.

Rata atacurilor cibernetice a crescut cu 28% doar în ultimul an, iar costurile alocate de companii securității  cresc anual cu 25%*. Securizezi sau plătești? Cel mai mare cost provocat de atacuri este cel legat de pierderea de informații, programele software fiind atacate cu predilecție pentru datele stocate. Dezvoltă proiecte de software într-o abordare SecOps cu Cyberwall, ca să nu ajungi o statistică în rapoarte. Construim rezistență proiectului tău, încă din etapa de setup. *Conform studiului Accenture ”2017 Cost of Cyber crime”

Închide toate ușile & portițele

Lucrează alături de Cyberwall în proiectele de dezvoltare – securizezi de la început și dotezi softul cu rezistență, încă din faza de staging.

Dezvoltare aplicații mobile

Setează premisele unui produs care se va bucura de mii de descărcări. Echipa de dezvoltare mobilă Cyberwall îți construiește proiectele conform specificațiilor, implementând aspectele de securitate până să nu ajungi în producție.

Dezvoltare aplicații web

Asigură-te că web browserele și sistemele aplicației tale sunt rezistente în fața atacurilor. Construiește într-un setup care prioritizează securitatea. Lucrează cu inginerii Cyberwall în dezvoltarea de aplicații impenetrabile, chiar și în fața celor mai ”insistenți” intruși.

Soluții software end-to-end

Nu ai mai sări peste etapa de testare dacă ai știi că vine cu costuri exorbitante, nu? Dezvoltă software end-to-end într-un setup sigur și testează stabilitatea și funcționalitate MVP-ulului în circumstanțe de piață reală, alături de echipa Cyberwall.

Experiență vastă, certificată internațional

Îți securizăm proiectele și business-ul

Ce tipuri de activități de securitate cibernetică ar aduce mai multă performanță afacerii tale? Lasă-ne un mesaj despre ce ți-ai propus și despre obiectivele digitale și venim în întâmpinarea acestora cu un plan de acțiune SecOps.

    Read Here The Terms and Conditions