Infrastructura & endpoints

Infrastructură & terminale

Fie că este on-premise sau în cloud, infrastructura te expune la multe provocări, din punct de vedere al disponibilității sau integrității serviciilor. Tratează securitatea ca o prioritate în proiectele de arhitectură alături de Cyberwall.

Stabilitatea prin securitate

Nu lăsa securitatea pentru etapele ulterioare ale proiectului de infrastructură. Pentru a avea siguranța că downtime-ul și atacurile nu vor fi pe meniul zilei, asigură-te de la început că infrastructura de pe care sistemele tale se încarcă este una rezistentă. Cyberwall este alături de business în toate proiectele de arhitectură, tratând securitatea ca o prioritate Tier-1. Descoperă cum te poate ajuta abordarea preventivă potrivită să obții stabilitate și performanță.

Servicii de infrastructură

Arhitectură

Asigură-te că infrastructura folosită are un setup care prioritizează prevenția. Inginerii Cyberwall îți propun o arhitectură adaptată nevoilor afacerii, cu principiile de securitate integrate în fundație.

Scalare rapidă

Din dorința de scalare rapidă, pot apărea compromisuri pe partea de securitate. Specialiștii Cyberwall se asigură că procesul de scalare are loc fără pierdere sau corupere de date și fără introducerea de vulnerabilități, chiar și în cazul celor mai rapide operațiuni.

Business continuity

Să ai un plan de Business Continuity înseamnă o garanție extra în eventualitatea unei calamități sau a unei situații neprevăzute. Cyberwall te ajută să pregătești planul pentru aceste împrejurări, incluzând aspectele de securitate pentru protecția datelor tale în caz de imprevizibil.

Alocare eficientă de resurse

Obține plus valoare de la infrastructura folosită, asigurând totodată un mediu impenetrabil. Te ajutăm să aplici tactici de threat intelligence și analize avansate pentru putea scala infrastructura oricât este nevoie.

Migrare

Procesele de migrare implică mutarea unui volum mare de date, tranziție care uneori se pot solda cu pierderi. Inginerii Cyberwall au grijă ca migrarea pe altă infrastructură să fie un proces etanș, în care datele nu sunt pierdute sau corupte, și că noul setup este unul securizat.

Disaster recovery

Planurile DR asigură continuitatea după experiența unui dezastru natural sau a unei situații critice. În plus față de normă, inginerii Cyberwall abordează și aspectele legate de securitatea și integritatea datelor în astfel de cazuri, pentru ca neprevăzutul să nu te lase fără obiectul muncii.

Experiență vastă, certificată internațional

Îți securizăm proiectele și business-ul

Ce tipuri de activități de securitate cibernetică ar aduce mai multă performanță afacerii tale? Lasă-ne un mesaj despre ce ți-ai propus și despre obiectivele digitale și venim în întâmpinarea acestora cu un plan de acțiune SecOps.