Preturi

Investește în prevenție

Prețuri servicii

Adresarea unei atac cibernetic implică un cost mediu de $2 milioane per firmă atacată și până la 50 zile alocate reparațiilor. Investește în prevenție, ca să nu rămâi descoperit în fața pericolelor.

Fii inteligent cu bugetul IT

Consolidează-ți afacerea, testează-i rezistența

Testare

Rețea externă

3,200/testare

Prețul de bază include un test de penetrare care adresează:

Vulnerabilități de securitate la nivel de rețea
Vulnerabilități care țin de modul de configurare a host-ului
Până la 32 adrese IP

Testare

Wireless

2,000/testare

Prețul de bază include un test de penetrare wireless, corelat cu un test de penetrare a rețelei interne, care testează:

Un punct de acces wireless
Toate terminalele asociate acestuia

Testare

Aplicație web

1,200/testare

Prețul de bază include:

Un test de penetrare al unei aplicații web fără autentificare
Un test de penetrare a rețelei externe sau interne

Testare

Social engineering

2,700/testare

Prețul de bază include:

Un test de social engineering remote, folosind 2 vectori de atac diferiți
Un test de penetrare a rețelei externe

Testare rețea externă

Testarea la nivel de rețea implică un test de configurare firewall, analiză și diagnoză a acestuia, testare posibilități de ocolire a firewall-ului, evaziune IPS, atacuri DNS, chiar și testarea zonelor de transfer, testarea problemelor de routare și orice alte variațiuni de testare a rețelei.

Testare configurare host

Testarea modului în care hostul a fost configurat include o scanare completă a porturilor și testarea ulterioară a tuturor serviciilor descoperite, cu EXCEPȚIA aplicațiilor și serviciilor custom*. Testarea include servicii de tipul: ssh, SQL Server, MySQL și alte servicii de DB, SMTP, FTP etc. Serviciile cunoscute standard, cum ar fi paginile de logon ale Microsoft Outlook, interfețele admin standard de firewall, imprimantele sau paginile web admin standard sunt incluse și primesc testare black box la descoperire.

Testare aplicație web

Prețul pentru testarea aplicațiilor web se referă la aplicațiile fără autentificare. Pentru testarea cu acces pe bază de credențiale, costul implică o taxă adițională de €1,000, care include testarea a două roluri în aplicație. Testăm inclusiv limitările de acțiune între rolurile existente pe aplicație.

Testare social engineering

Testele de Social Engineering sunt de obicei corelate cu un test de penetrare extern, rezultatele ambelor teste fiind incluse în raportul final. Testele de Social Engineering pot fi realizate și ca proiecte independente, situații în care există o taxă suplimentară de €1,000 la prețul de bază al testului, pentru a acoperi activitățile de explorare a sistemelor și de raportare (costuri care sunt incluse în mod normal în prețul testului de penetrare externă, nefiind acoperite de prețul de bază al testului SE).

Aplicațiile și serviciile dezvoltate sau customizate in-house nu sunt incluse în prețurile de bază Cyberwall. Aplicațiile custom implică contractarea unui test de aplicație web. Costul pentru testarea aplicațiilor și serviciilor non-web custom se poate calcula doar după un briefing detaliat asupra aplicației/serviciului în cauză.

Cum realizăm un test de penetrare?

Costurile testelor de penetrare includ teste de bază, care se execută pe o perioadă de 6-12 săptămâni. În cazul în care livrabilele sunt necesare într-un termen mai scurt sau dacă acestea includ testări complexe de penetrare, vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată. Oferim discounturi pentru volume mari.

Factorii care influențează prețul pentru testarea în proiecte complexe sunt limitările de testare și cerințele de acces, cum ar fi existența VPN-urilor sau a componentelor precum ActiveX, Silverlight sau Java Applets în aplicațiile WEB.

Depunem tot efortul pentru a oferi prețuri corecte și transparente, dar ofertarea concretă în cazul proiectelor mari se poate face doar după evaluarea cerințelor. Ofertarea pentru proiectele complexe se realizează eficient, deci îți garantăm o propunere de preț rapidă, de fiecare dată când ești interest de teste de penetrare.

În securitate nu există soluții de tip one-size-fits-all.

Prețuri flexibile & adaptate proiectului tău. Anunță-ne ce tip de serviciu de securitate ți-ar ajuta business-ul și îți venim în întâmpinare cu o cotație corectă și rapidă.