Preturi

Investește în prevenție

Prețuri servicii

Adresarea unei atac cibernetic implică un cost mediu de $2 milioane per firmă atacată și până la 50 zile alocate reparațiilor. Investește în prevenție, ca să nu rămâi descoperit în fața pericolelor.

Fii inteligent cu bugetul IT

Consolidează-ți afacerea, testează-i rezistența

Aplicațiile și serviciile dezvoltate sau customizate in-house nu sunt incluse în prețurile de bază Cyberwall. Aplicațiile custom implică contractarea unui test de aplicație web. Costul pentru testarea aplicațiilor și serviciilor non-web custom se poate calcula doar după un briefing detaliat asupra aplicației/serviciului în cauză.

Cum realizăm un test de penetrare?

Costurile testelor de penetrare includ teste de bază, care se execută pe o perioadă de 6-12 săptămâni. În cazul în care livrabilele sunt necesare într-un termen mai scurt sau dacă acestea includ testări complexe de penetrare, vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată. Oferim discounturi pentru volume mari.

Factorii care influențează prețul pentru testarea în proiecte complexe sunt limitările de testare și cerințele de acces, cum ar fi existența VPN-urilor sau a componentelor precum ActiveX, Silverlight sau Java Applets în aplicațiile WEB.

Depunem tot efortul pentru a oferi prețuri corecte și transparente, dar ofertarea concretă în cazul proiectelor mari se poate face doar după evaluarea cerințelor. Ofertarea pentru proiectele complexe se realizează eficient, deci îți garantăm o propunere de preț rapidă, de fiecare dată când ești interest de teste de penetrare.

În securitate nu există soluții de tip one-size-fits-all.

Prețuri flexibile & adaptate proiectului tău. Anunță-ne ce tip de serviciu de securitate ți-ar ajuta business-ul și îți venim în întâmpinare cu o cotație corectă și rapidă.