Securitate cibernetica

Monitorizare, testare, corectare

Securitate cibernetică

Prima linie de apărare împotriva atacurilor și protecție full-time a datelor de business sensibile. Rămâi descoperit sau securizezi?

Teatrele de operațiuni s-au mutat în online. Protejează-ți munca.

Nu cu mult timp în urmă, securitatea digitală era strict o problemă a giganților din tech sau a instituțiilor bancare. Astăzi însă, orice tip de afacere sau proiect poate deveni ținta unui atac cibernetic, atâta timp cât datele acesteia au și un format digital. Apelează la o echipă senioară pentru a-ți testa integritatea și rezistența sistemelor și pentru a intervenii atunci când intrușii îți bat la ușă.

Simulare atac cibernetic

Cât de bine ar rezista afacerea ta unui atac cibernetic? Descoperim pentru tine acele zone cu vulnerabilități presante, prin realizarea de simulări de atacuri.

Analiză malware

Atunci când descoperi procese suspecte, comportament anormal sau date corupte în sistem, se impune o verificare contra potențialilor intruși pe infrastructură.

Testarea dispozitivelor

Chiar și dispozitivele folosite de echipa ta pot reprezenta posibile portițe de intrare pentru atacatori, de aceea te ajutăm cu testarea tuturor terminalelor din firmă sau remote.

Protecție preventivă

Monitorizăm sute de metrici în timp real și cunoaștem starea exactă a sistemelor tale, la orice oră din zi. Mai mult, în cazul infrastructurilor critice, aplicăm soluții de inteligență artificială care detectează pe loc comportamente care ies din norma uzuală.

APT & mitigare atacuri cibernetice

Companiile care activează în sectoare de importanță vitală sunt deseori ținta unor Advanced Persistent Threats (APT). De-a lungul timpului, aceste atacuri pot monitoriza rețeaua ta și sustrage date sensibile. În astfel de instanțe, realizăm teste de profunzime pentru detectarea intrușilor și te ajutăm cu securizarea breșelor din rețea.

Security Operations Center (SOC)

Apelează la un taskforce neutru pentru a-ți monitoriza sistemele și a interveni rapid atunci când suspiciunile apar. Oferim răspunsuri rapide și intervenții pe loc, în funcție de gravitatea situației cu care te confrunți.

Soluții de Identity & Access Management

Pentru a fi sigur că accesul la datele businessului se realizează doar în parametrii setați intern, implementăm procese de autentificare și de gestionare a identității, rolurilor și privilegiilor angajaților.

Experiență vastă, certificată internațional

Îți securizăm proiectele și business-ul

Ce tipuri de activități de securitate cibernetică ar aduce mai multă performanță afacerii tale? Lasă-ne un mesaj despre ce ți-ai propus și despre obiectivele digitale și venim în întâmpinarea acestora cu un plan de acțiune SecOps.

    Read Here The Terms and Conditions