Securitatea aplicatiilor

DevSecOps pentru staging & producție

Securitatea aplicațiilor

Proiectele de dev nesecurizate nasc aplicații plăpânde. Construiește app-uri cu securitate nativă.

O aplicație căutată este una care inspiră încredere

Cele mai populare aplicații la nivel global sunt acelea în care utilizatorii se încred cu datele lor. Construiește o aplicație sigură și piața îi va recunoaște valoarea. Dezvoltă aplicații cu securitate integrată, cu ajutorul Cyberwall. Asigură-te că setupul este protejat împotriva exploit-urilor, că aplicația nu este vulnerabilă pe terminale mobile sau că update-urile/versionările viitoare nu pot fi forțate, alături de echipa noastră de securizare aplicații.

DEVSECOPS

Servicii aplicații

SECURITATEA SISTEMELOR

Pentru a nu fi nevoie să refaci muncă ulterior, unificăm toate sistemele într-un program de securitate care setează normele și regulile pentru fiecare subsistem, încă din etapa de setup a aplicației.

SECURITY CODE REVIEW (SDLC)

Procesul System Development Life Cycle te ajută în dezvoltarea rapidă a software-ului de calitate, menținând costurile jos. Te susținem cu setupul procesului și cu review-urile de cod și de securitate necesare.

DEZVOLTARE DE APLICAȚII SIGURE

Asigură-te că procesul de dezvoltare aplicații este unul valid încă de la început și că erorile umane nu au loc. Te susținem cu dezvoltarea de framework-uri sigure (siguranță în modele de validare și în librării), evitând astfel problemele codului scris în grabă.

Experiență vastă, certificată internațional

Îți securizăm proiectele și business-ul

Ce tipuri de activități de securitate cibernetică ar aduce mai multă performanță afacerii tale? Lasă-ne un mesaj despre ce ți-ai propus și despre obiectivele digitale și venim în întâmpinarea acestora cu un plan de acțiune SecOps.

    Read Here The Terms and Conditions