Servicii

Serviciile noastre

Securizăm infrastructuri, aplicații și business-uri

Cyberwall este aliatul companiei în probleme de securitate. Proiecte de amploare și operațiunile punctuale își găsesc la noi abordarea eficientă și implementarea de succes.

Strategie & audit de securitate

Securizăm arhitecturi întregi și te ajutăm să planifici și să migrezi către un model de infrastructură cu securitate integrată.

Securitate cibernetică

Protejăm ecosisteme de dezvoltare și de business împotriva atacurilor cibernetice și executăm teste și exerciții pentru a descoperi posibile puncte de vulnerabilitate.

Securitatea aplicațiilor

Implementăm modelul DevSecOps în proiectele tale de dezvoltare aplicații mobile & web, astfel încât securitatea să fie adresată încă din faza de setup.

Dezvoltare software

Oferim servicii complete sau punctuale de dezvoltare software. Apelează la echipa de developeri Cyberwall pentru dezvoltare agilă și livrabile securizate.

Infrastructură & endpoints

Indiferent dacă infrastructura folosită este în cloud sau on-premise, o securizăm hardware și software și îți garantăm un ecosistem upgradat și securizat.

Data protection (GDPR)

Te ajutăm să ajungi la statutul de conformitate cu cerințele GDPR, trasând directive clare despre modul de colectare, partajare și prelucrare a datelor cu caracter personal.