Strategie & audit de securitate

Strategie și audit de securitate

Totul începe cu înțelegerea status quo-ului actual și cu descoperirea oportunităților extra cu care securitatea îți poate dota businessul.

Securitatea în afaceri este ca aerul

Securitatea IT are un caracter permanent și nu poate fi tratat ca un proiect one-time. Dacă business-ul tău nu are încă o orientare către securitate, te ajutăm să aduci protecția în ADN-ul brandului. Evaluăm întreaga arhitectură de sisteme IT și propunem un plan de migrare către un model centrat pe securitate. Viziunea Cyberwall este una globală, consolidând fiecare aspect de business.

Prevenție & Protecție

Conștientizare securitate IT

Securitatea companiei e în multe instanțe la fel de importantă ca linia de profit. Te ajutăm să prioritizezi importanța chestiunilor de securitate în rândul angajaților cheie. Îți punem la dispoziție traininguri, formări și examene de certificare, pentru a educa echipa pe subiecte de in-house security și pentru a-ți forma responsabili (owneri) pe securitate din rândul colegilor.

Consultanță securitate pentru management

Schimbările majore din companie - cum ar fi cele legate de securitate, de exemplu - impun o înțelegere bună asupra subiectului și acces la toate datele situației. Migrările la modele de afacere SecOps (cu prioritizare a securității) încep întotdeauna cu un training adresat echipei C-level, pentru a demistifica împreună impactul pe care schimbările le pot avea asupra operaționalului și a cifrei de afaceri.

Mapare securitate IT

Pentru a înțelege clar care sunt zonele de business care pot beneficia din consolidarea securității, fiecare proiect începe cu o fază de explorare, în care fluxurile sistemelor interne este mapat și zonele vulnerabile din punct de vedere al protecției sunt identificate.

Dezvoltare model operațional de securitate pentru business

În securitate nu există soluții universale, care să se potrivească fiecărui caz. De aceea te ajutăm cu un model și o strategie specifice afacerii tale, astfel încât operaționalul de acum să fie complet dotat cu aspectele de protecție necesare. Vei beneficia de acele măsuri care sunt vitale domeniului de activitate și specificului business-ului, fără a încărca fluxul operațional.

Audit de conformitate & legalitate

Atunci când apare nevoia de evaluare a statusului securității companiei - poate la cererea instituțiilor publice, poate la cererea partenerilor de afaceri sau a clienților - apelează la Cyberwall pentru un audit al securității. Vom evalua sistemele IT ale businessului și vom testa rezistența acestora, fără a fi intruzivi sau disruptivi cu echipele interne.

Experiență vastă, certificată internațional

Îți securizăm proiectele și business-ul

Ce tipuri de activități de securitate cibernetică ar aduce mai multă performanță afacerii tale? Lasă-ne un mesaj despre ce ți-ai propus și despre obiectivele digitale și venim în întâmpinarea acestora cu un plan de acțiune SecOps.

    Read Here The Terms and Conditions