Acasa

Securitate digitală pentru business-uri. Performanță operativă prin prevenție

Soluții de securitate cibernetică

Punem rezistență în ADN-ul business-ului tău

Cyberwall este furnizorul de soluții integrate de securitate IT care îți protejează afacerea împotriva breșelor și atacurilor. Campionii din online ating performanțe prin prevenție – află cum vă putem ajuta pentru a  deveni mai performanți.

Securitate la 360 grade

Când abordezi securitatea business-ului, nu există soluții facile care să te facă impenetrabil cu o simpla instalare de firewall sau cu securizarea bazelor de date, de exemplu. Pe măsură ce atacurile informatice se intensifică la nivel global, securitatea devine mai degrabă o orientare la nivel de întreagă companie, nu doar un quick-fix. Cyberwall te sprijină să faci tranziția la nivel de business la un model care prioritizează securitatea, întărindu-ți întregul ecosistem de afaceri.

Specializare. Experiență. Protecție.

Protejează-ți business-ul în fața atacurilor și tentativelor rău-intenționate cu o echipă matură al cărui obiectiv este întotdeauna integritatea spațiului digital al companiei. Avem experiență practică de lucru cu o plajă largă de proiecte, de la cele punctuale și accelerate, la cele mari și enterprise. Totodată, ne bucurăm de o rată de protecție de 100%, atât în cadrul proiectelor locale cât și în rândul celor internaționale - am scos imprevizibilul din ecuație, ca operaționalul tău să nu aibe de suferit.

Servicii de securizare a businessurilor & operaționalului

PREVENȚIE, nu REPARAȚII

Descoperă soluțiile complete Cyberwall de securitate cibernetică. Securizare infrastructură, protejare medii de producție, conformitate cu reglementările naționale și comunitare de cybersecurity  – ne ocupăm de orice aspect critic al business-ului tău.

Servicii de securitate care cresc performanța, nu costurile

Strategie & audit de securitate

Evaluăm situația întregii arhitecturi de sisteme IT folosite și facem planul migrării către un model de tip ”security first”.

Securitate cibernetică

Dotăm și consolidăm integral mediul de lucru al business-ului cu rezistență integrată în fiecare element al ecosistemului.

Securitatea aplicațiilor

Implementăm aspectele de securitate în software development, ajutându-te să dezvolți produse cu securitate built-in.

Dezvoltare software

Fiecare nou proiect de dezvoltare își găsește un aliat eficient în noi. Echipele de devi Cyberwall dezvoltă cu eficiență și rapiditate aplicații mobile, aplicații web și soluții software end-to-end.

Infrastructură & endpoints

Securitatea nu se aplică niciodată trunchiat. Ne ocupăm integral de soluția de infrastructură folosită, și securizăm întreaga infrastructură hardware, fie că e în cloud, fie că e on-premise.

Data protection (GDPR)

Când vine vorba de datele clienților tăi, nu e loc de erori. Implementăm procesele necesare pentru conformitatea GDPR și te ajutăm să obții standardele de securitate dorite.

Protecție fără pauze, operațional fără întreruperi

Campioni ai securității digitale

Experiență

Securitatea nu se face cu How-to-uri și cu tutoriale din online. Echipele Cyberwall sunt călite în mitigarea atacurilor informaționale și în implementare operațiunilor adevărate, nu în simulări.

Anduranță

Un timp de răspuns de 30 minute este acceptabil în multe instanțe, dar în cazul securității fiecare minut extra de întârziere are impact negativ pe cifra de afaceri. Echipa Cyberwall lucrează 24/7/365, garantându-ți siguranța în fiecare din cele 525,600 minute ale anului.

Automatizare

Ritmul cu care modalitățile noi de forțat accesul se multiplică de la o zi la alta fac din securitatea digitală o prioritate fulltime. Implementăm soluții de monitorizarea, raportare și alertare pentru a putea răspunde mereu pe loc la orice tentativă rău-intenționată și pentru a detecta preventiv posibile deflagrații.

Orice vulnerabilitate neabordată te costă.

Investește în prevenție, ca să nu ajungi să dai pe reparații.

Recunoscuți pentru specializare

Experiența Cyberwall este atestată de organismele internaționale de cybersecurity.

Testează-ți rețeaua, hosturile și aplicațiile.

Contractează un test de penetrare detaliat.

Discută cu un expert de securitate astăzi

    Read Here The Terms and Conditions